Muay Thai

MUAY THAI

Thaiboksen (Muay Thai) is de eeuwenoude Thaise vechtkunst, waarbij je krachtig leert stoten, trappen, knieën en ellebogen. Wij trainen serieus en intensief, maar in een ontspannen sfeer en met respect voor elkaar. Wij trainen niet op wedstrijdniveau. Daardoor is Thaiboksen bij Powerhouse Helmond ook zeer geschikt voor beginners.

ERVAAR THAIBOKSEN ZELF

Thaiboksen is geschikt voor iedereen. Of je nu wilt werken aan je stoot- en traptechnieken of snel fit wilt worden of wilt afvallen. Onze thaibokslessen zijn ook een goede aanvulling op de Krav Maga trainingen. Kom eens kijken bij de training of doe mee. Schrijf je nu in voor een gratis proefles of kom gewoon eens binnenlopen.

LEER STOTEN EN TRAPPEN MET THAIBOKSEN

Onze ervaren trainers nemen de technieken met je door op stootkussen, pads en bokszakken. Je oefent ook combinaties, zodat je snelheid en kracht leert combineren. Door de intensiteit van onze trainingen merk je dat je snel een betere conditie krijgt. Zo kun je alerter blijven en beter reageren op stoten en trappen van de ander. Aan het einde van de les gaan we sparren, zodat jij je technieken in de praktijk kunt brengen.

Ontmoet onze Muay Thai trainers.

Frame slider phone

Lees meer over onze diensten

Neem direct contact op