Gym

Powerhouse Helmond is meer dan een normale gym. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat elke sporter het goed naar de zin heeft én goede sportieve resultaten behaald. Met een aanbod aan verschillende vechtsport- en CrossFitlessen zit er voor elke sporter wel wat leuks bij! Onze lessen worden verzorgd binnen onze eigen gym, waarbij we over genoeg materialen beschikken om de lessen zo effectief mogelijk te maken.

De lessen binnen Powerhouse Helmond worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde trainers welke al langere tijd actief zijn in het vak. Ervaren en onervaren sporters, jong en oud, voor vrijwel iedereen is er een plekje vrij in onze gym! Deze lessen zullen hoe dan ook bijdragen aan jouw sportieve resultaten! Daarnaast heerst er binnen Powerhouse Helmond een geweldige sfeer waarbij iedereen met respect met elkaar omgaat en er veelal plezier wordt gemaakt.

Onze sportschool beschikt over hoogwaardige fitnessapparatuur en trainingszones die zijn ontworpen om een optimale trainingservaring te bieden. Of je nu de voorkeur geeft aan vrije gewichten, cardio-apparatuur, functionele training of groepslessen, je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om je trainingssessies effectief en uitdagend te maken.

powerhouse-helmond-gym

boek een proefles: Boek een gratis proefles
Category:
Date:
Tags: