kids krav maga

WAT IS KIDS KRAV MAGA?

Kids Krav Maga is een aangepaste versie van de zelfverdedigings- en vechtsportdiscipline Krav Maga, speciaal ontworpen voor kinderen en tieners. Krav Maga is oorspronkelijk ontwikkeld als een systeem voor zelfverdediging in het Israëlische leger en staat bekend om zijn effectieve en praktische benadering van persoonlijke veiligheid. Kids Krav Maga neemt deze principes en past ze aan voor jongere leeftijdsgroepen.

ZELFVERDEDIGING 

Kids Krav Maga leert kinderen essentiële zelfverdedigingstechnieken, waaronder stoten, trappen, blokkeren, ontwijken en ontsnappen uit grepen. Het is gericht op het vergroten van hun vermogen om zichzelf te beschermen in potentieel gevaarlijke situaties.

ZELFVERTROUWEN EN ZELFBEHEERSING

Naast fysieke vaardigheden legt Kids Krav Maga de nadruk op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Kinderen leren wanneer en hoe ze hun vaardigheden moeten gebruiken en worden aangemoedigd om conflicts te vermijden wanneer dat mogelijk is.

KIDS KRAV MAGA BIJ POWER HOUSE HELMOND

Kids Krav Maga kan kinderen helpen zelfvertrouwen op te bouwen, zelfverdedigingsvaardigheden te ontwikkelen en bewustzijn van hun omgeving te vergroten. Het kan ook dienen als een uitlaatklep voor fysieke activiteit en stressvermindering. Net als bij elke sport of fysieke activiteit is het van cruciaal belang dat het wordt beoefend onder toezicht van gekwalificeerde instructeurs om ervoor te zorgen dat de kinderen de technieken op een veilige en verantwoorde manier leren.

Ontmoet onze Krav maga trainers.

Frame slider phone
krav-maga-trainer
krav-maga-trainer

Lees meer over onze diensten

Neem direct contact op