Kids Crossfit

WAT IS KIDS CROSSFIT?

Kids CrossFit is een aangepaste versie van het populaire CrossFit-trainingsprogramma, speciaal ontworpen voor kinderen en tieners. Het doel is om kinderen op een leuke en uitdagende manier actief te houden, hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen en gezonde levensstijlgewoonten te bevorderen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van Kids CrossFit

HOE ZIET EEN CROSSFIT LES ERUIT?

Trainingen bestaan uit een aantal onderdelen. Zo is er als eerste uiteraard een warming-up. Daarna is er een technisch gedeelte om de juiste bewegingen te leren. Aan het einde van de les is er een intensieve training, de Workout of the Day, oftewel WOD. De resultaten van de WOD kun je zien op een whiteboard. Zo kun je je eigen progressie bijhouden en daardoor zit er ook een competitief element aan de trainingen. Het doel van Crossfit is om ervoor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk fit kan worden.

VEILIGHEID EN SUPERVISIE

Veiligheid staat voorop bij Kids CrossFit. Er is altijd toezicht van gecertificeerde trainers om ervoor te zorgen dat de kinderen de juiste technieken gebruiken en geen blessures oplopen.

SPEL EN COMPETITIE

Kids CrossFit maakt gebruik van spellen en wedstrijden om de kinderen gemotiveerd en betrokken te houden. Hierdoor wordt leren leuk en worden belangrijke vaardigheden zoals teamwork en fair play aangemoedigd.

Ontmoet onze Crossfit trainers.

Frame slider phone
cross-fit-trainer
gino-crossfit-trainer

Lees meer over onze diensten

Neem direct contact op