Krav Maga

KRAV MAGA

Met het Israëlisch zelfverdedigingssysteem Krav Maga leer je in korte tijd effectieve technieken om aanvallen af te slaan. Stapsgewijs leren wij je om te gaan met ongewapende en gewapende aanvallers. Je leert je ook verdedigen tegen meerdere belagers. Krav Maga is het officiële zelfverdedigingssysteem van het Israëlische leger (IDF). Overal ter wereld zijn de lessen een vast onderdeel van de politieopleidingen en special forces trainingen.

KRAV MAGA VOOR IEDERE SITUATIE

Wij trainen realistische scenario’s zoals (gewapende) aanvallen, bedreigingen, ontvoeringen en aanrandingen. Krav Maga biedt oplossingen voor al deze situaties. Dit reality based system is erop gericht tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen. De technieken zijn eenvoudig aan te leren, daarom is Krav Maga ook zeer geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met vechtsporten. In korte tijd kun je een relatief hoog niveau bereiken. Je zult zien dat daardoor ook je zelfvertrouwen stijgt en je conditie verbetert. Krav Maga werkt met levels om je niveau aan te tonen. Een aantal keer per jaar kun je daarvoor examen doen.

ERVAAR KRAV MAGA ZELF

Krav Maga is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je leeftijd en eventuele lichamelijke gebreken spelen minder een rol. Iedereen moet zich namelijk kunnen verdedigen in iedere situatie en tegen iedere aanval. Onze ervaren en gediplomeerde trainers helpen je daar graag bij. Schrijf je nu in voor een gratis proefles in Helmond.

Ontmoet onze Krav Maga trainers.

Frame slider phone
krav-maga-trainer

Lees meer over onze diensten

Neem direct contact op