Boksen

BOKSEN

Boksen is het traditionele vuistschermen. Je probeert je tegenstander met stoten op het lichaam en het hoofd te raken en zo punten te scoren of een knock-out. Wij trainen serieus en intensief, maar in een ontspannen sfeer en met respect voor elkaar. Wij trainen niet op wedstrijdniveau. Daardoor is boksen bij Powerhouse Helmond ook zeer geschikt voor beginners.

TRAIN SNELHEID EN KRACHT MET BOKSENĀ 

De Olympische sport boksen is erop gericht door met een combinatie van kracht, snelheid en doorzettingsvermogen punten te scoren. Wij leren je goede stoottechnieken en snelle combinaties maken. Dat doen we door met elkaar te oefenen en op de bokszak. Daarnaast leer je door correcte lichaamsbewegingen de stoten van je tegenstander te ontwijken. Boksen is intensief en dus ook geschikt om snel fit te worden of af te vallen. Wat je doel ook is, onze trainers helpen je graag bij het bereiken van jouw doelen.

ERVAAR BOKSEN ZELF

Benieuwd of boksen wat voor jou is? Kom dan snel eens langs voor een gratis proefles. Inschrijven kan via de website of kom gewoon eens binnenlopen bij Powerhouse Helmond. Onze bokslessen zijn ook een goede aanvulling op de Krav Maga trainingen.

Ontmoet onze bokstrainer.

Frame slider phone
gregory-bokstrainer

Lees meer over onze diensten

Neem direct contact op